Erectiepillen vergelijken

Illustration

Erectiepillen, Nooit meer last van impotentie.

Erectiepillen zijn de perfecte oplossing voor impotentie. Hiervoor kunnen zowel de werkzamestoffen Sildenafil als Vardenafil & Tadalafil een prima ingredient zijn. Miljoenen mannen kunnen met behulp van Erectiepillen nu beter seksueel presteren met betere erecties die langer duren tijdens de seksuele activiteit.
De verschillende werkzamestoffen in de verschillende erectiepillen zrogen voor een goed functionerende bloed toevoer naar de penis en het vast houden van bloed in de penis. Met Erectiepillen is het uitblijven van een erectie verleden tijd. Erectiepillen dien je tenminste 30 tot 45 minuten voordat je seks hebt in te nemen. Deze tijd is nodig om de werkzame stof op te laten nemen door het lichaam.
We hebben diverse soorten erectiepillen op diverse belangrijke onderdelen voor u vergeleken. Zoals u wellicht bekent is zijn er ook veel verschillende aanbieders van ereciepillen, deze verschillen nogal in betrouwbaarheid, prijs & kwaliteit. Bij ons bekijkt u reviews van de middelen zelf maar we bieden u ook een objectief overzicht van diverse leveranciers van erectiemiddelen!

ERECTIEPILLEN WERKING

Neem Erectiepillen nooit na een vetrijke maaltijd. De tijdsduur dat de werkzame stof wordt opgenomen duurt veel langer en ook het beoogde eindresultaat zal minder zijn.

ERECTIEPILLEN ADVIES

Lees voor gebruik altijd nauwkeurig de bijsluiter! Combineer erectiepillen niet met Alcohol, Poppers, Soft of Hard drugs! Raadpleeg uw arts voor combineren met andere medicijnen.

ERECTIEPILLEN BIJWERKINGEN

De bijwerkingen kunnen zijn hoofdpijn, tintelende ogen, milde misselijkheid of een verstopte neus. Door extra veel water te drinken kunt u veel van deze bijwerkingen voorkomen.

Er zijn verschilllende vormen erectieproblemen

De meeste mensen zijn wel bekent met de naam erectieproblemen en weten wel wat er dan ook mee word bedoeld. Wanneer je als man moeite hebt met het stijf krijgen van de pik of het niet echt lukt om deze in erecte toestand te houden dan is er last van impotentie ofwel erectiemproblemen. Dit is vaak alles wat er bekent is bij het gros en slechts enkele weten dat er mee dan één vorm is van erectieproblemen.

Het is natuurlijk van groot belang om de diverse vormen van erectieproblemen te kunnen onderscheiden. In heel veel van de gevallen tot wel 93% is een erectieprobleem namelijk helemaal niet voor de rest van het leven.

Er zijn dus diverse vormen van erectiemiddelen waarvoor diverse manieren van behandeling mogelijk zijn, deze zullen we op onze website uitgebreid behandelen.

Primair erectieprobleem, totaal disfunctioneren

Totaal disfunctioneren is een erectieprobleem waarbij je zelf niets kunt doen om het probleem op te lossen. Bij dit probleem is er nooit een erecte pik aangetroffen, niet bij het wakker worden ’s morgensvroeg (de zogenaamde odel) niet onverwacht en ook niet tijdens het bedrijven van de liefde.

Dit totale disfunctioneren noemen we dus ook wel impotentie en in een groot aantal van deze gevallen is er een probleem met de pik van de betreffende man. Het zou kunnen dat de bloedvaten in de pik beknelt zitten of dat dit het geval is met een zenuw. Ook kunnen deze niet goed ontwikkeld zijn tijdens het vormen van het lichaam van de man. Wanneer dit het geval is en u er nog nooit iets mee heeft gedaan is het aan te raden om allereerst direct naar de huisarts te gaan.

Wanneer bovengenoemde oorzaken de grondslag zijn van het erectieprobleem dan is een ingreep in het ziekehuis vaak het enige dat het probleem kan verhelpen. Het is afhankelijk van de oorzaak van de impotentie of dit een klein dingetje is of een grote operatie.

Secundair erectieprobleem

Secundair erectieprobleem is een erectieprobleem waarbij iets kunt ondernemen, er is nog volop hoop om uw pik weer volop in erecte toestand te krijgen. Wanneer u last heeft van een Secundair erectieprobleem dan heeft u in het verleden wel een erecte pik gehad en hiermee ook de liefde kunnen bedrijven tot ieders tevredenheid, maar is er een moment gekomen dat dit niet meer morgenlijk was en de pik niet meer in erecte toestand te krijgen was of dit wel maar dat deze niet in erecte toestend gehouden geworden kon worden.

Er is in gevallen van een Secundair erectieprobleem dus altijd een oorzaak te vinden, de pik functioneerde prima.

Erectieproblemen door een situatie

Wanneer een erectieprobleem onstaat door een bepaalde situatie dan is het probleem van een hele andere aard. In dit geval kan er in een bepaalde situatie wel en in een andere situatie geen erectei verkregen worden. Meestal zie je in dit geval dat zelfbevrediging geen probleem is maar zodra er de liefde moet worden bedreven en er dus een ander persoon bij aanwezig is dat het disfunctioneren optreed.

Zelfbevrediging is dan meteen ookal een oorzaak van disfunctioneren van de pik en dienen we dan ook meteen even te benoemen als mogelijke oorzaak. Bij zelfbevrediging is het zo dat het altijd plaatsvind wanneer u er zelf zin in heeft, u heeft niet de seksuele prikkelingen van een ander nodig maar kunt het vaak puur met fantasie of een sterke drang af.

U hoeft een stuk minder inspanning te leveren dan wanneer u de liefde bedrijft en onder het genieten ook nog een partner moet behagen. De hersenen vinden zelfbevrediging hierdoor een stuk prettiger en makkelijker dan de moeite die gedaan moet worden wanneer uw partner meedoet. U leert in feiten uw hersenen aan te kiezen voor zelfbevrediging.

De oplossing voor dit geval van erectieproblemen is natuurlijk vrij eenvoudig aan te wijzen. Wanneer u in zijn geheel stopt met uzelf bevredigen en opzoeken van visuele prikkeling dan zullen uw hersenen uw patroomn gaan wissen en zal de behoefte naar seks met een partner toenemen. Omdat er geen andere optie meer is voor uw hersenen zullen zijn uw pik aanmoedigen om te functioneren wanneer er zich wel een kans voordoet.

Partiële erectieproblemen

Wanneer een partiëel erectieprobleem ontstaat dan is het zo dat de pik wel stijf word. Maar uw pik is of blijf niet hard genoeg om de liefde mee te kunnen bedrijven met uw partner. Hierdoor kan er vaak wel een begin gemaakt worden aan geslchtsgemeenschap maar verliest de pik gedurdende de vrijpartij zijn erecte toestand. Hierdoor word doorgaan met gemeenschap knap lastig en word er uiteindelijk gestopt.

Bij een partiëel erectieprobleem is er vrijwel altijd een zelfde oorzaak aan te wijzen dan bij een erectieprobleem door een situatie. Er is iets gebeurd waardoor uw pik verzuimt. In sommige gevallen is er bij een partiëel erectieprobleem ook moeite tijdens zelfbevrediging maar is de aard van de klacht dan kleiner.

In 99% van de gevallen van een partiëel erectieprobleem is het menselijk brein de oorzaak van de klacht. Uw hersenen houden zich teveel met andere zaken bezig waardoor externe prikkels van buitenaf niet goed binnenkomen. In gevallen dat er te weinig ontspanning is om een harde pik te kunnen krijgen is er vaak in meer of mindere mate last van angst, stress faalangst of zelfs een trauma. Ook het gebruik van medicijnen kan zijn bijdrage leveren aan het (deels)disfunctioneren van de pik.

Hoe is een erectieprobleem op te lossen?

De oorzaak van het probleem dient aangepakt te worden. Er worden prikkels van geilheid of seksuele stimulatie niet voldoende door de hersenen verwerkt waardoor er geen erectie optreed en impotentie onstaat.

Enkele erg voor de hand liggende oplossingen zijn het nemen van erectiemiddelen zoals Kamagra, Sildenafil, Vardenafil of Tadalafil. Wanneer deze pillen worden genomen zal uw pik uren lang hard blijven en uw zelfvertrouwen kan weer groeien. U ziet dat het wel werkt en dat het probleem dus niet is dat uw pik zelf niet goed werkt. Opgebouwde schaamte en faalangst verdwijnen vaak in no time bij het nemen van erectiemiddelen en bouwen uw mindset zo opd at u na verloop van tijd weer prima zonder kunt functioneren.

Natuurlijk is naast het gebruik van erectiemiddelen wel te adviseren dat uw in overleg gaat met uw partner en uw probleem hiermee bespreekt. Ook is zoals eerder genoemd het wijs om uw zelfbevrediging gedrag onder de loep te nemen en hierin stappen te zetten.

Op onze informatie website vind u vooral meer informatie over erectiemiddelen en hun werking. Er zijn vele soorten en mate die u altijd in overleg met een huisarts dient te nemen. Ook is het handig om te weten wat deze erectiepillen precies doen met uw lijf want uw gezondheid lijkt ons op nummer 1 te staan.

Tags:

Meest recente berichten

Categorieën