Sildenafil kopen

Illustration

Sildenafil iets voor mij?

Heeft u last van erectiestoornissen, maar wilt u uw bedpartner wel tevreden houden? Sildenafil is een medicijn wat u hierbij kan helpen. Sildenafil verwijdt bepaalde bloedvaten en bevordert de erectie. Artsen schrijven het voor bij erectieproblemen en bij pulmonale arteriĆ le hypertensie.

Wat zijn de oorzaken van een erectiestoornis?

Een erectie ontstaat doordat bij seksuele prikkeling de bloedvaten zich verwijderen in de penis. De zogenaamde zwellichamen in de penis kunnen zo vol bloed stromen. De bloedvaten die het bloed weer moeten afvoeren worden tijdelijk dichtgedrukt. Hierdoor blijft de penis stijf tijdens seksuele stimulatie. Bij een erectiestoornis kan de penis niet stijf worden of niet lang genoeg stijf blijven tijdens seksuele prikkeling. Hier zijn verschillende oorzaken voor. Een van de meest voorkomende oorzaken is de leeftijd. Het erectievermogen neemt namelijk op oudere leeftijd geleidelijk af. Andere oorzaken die ook vaak voorkomen, zijn psychische oorzaken, zoals stress, angst of depressiviteit. Zo kan een psychische angst voor een erectiestoornis van invloed zijn op het fysieke. Andere oorzaken voor erectiestoornissen zijn ziekten, zoals diabetes, hormoonziekten, hart- en vaatziekten en prostaataandoeningen. Ook kan men door bepaalde geneesmiddelen of overmatig alcohol- en drugsgebruik een erectiestoornis krijgen.

Wat doet sildenafil?

Bij seksuele prikkelingen in de penis komen stoffen vrij. Deze stoffen zetten de bloedvatverwijdering in gang. Sildenafil remt de afbraak van deze bloedvat verwijdende stoffen. De stoffen blijven daardoor langer en in grotere hoeveelheden in de penis. Hierdoor wordt de penis beter stijf. Daarnaast blijft de penis langer stijf. Voor de werking is wel seksuele prikkeling nodig. Als u Sildenafil inneemt werkt het medicijn na een half uur. Sildenafil bereikt een maximum na ongeveer een uur en verdwijnt na ongeveer vier uur.

De bijwerkingen van sildenafil

Sildenafil geeft u een plezierig effect: u heeft geen last meer van erectiestoornissen en kan naar hartenlust wat romantische uurtjes beleven met uw partner. Er zijn echter een paar bijwerkingen die het medicijn geeft. De belangrijkste bijwerking is het last hebben van hoofdpijn en blozen. Dit komt doordat de bloedvaten ook in het hoofd iets verwijderen. Ook kan u last krijgen van maagdarmklachten, zoals diarree en een verstoorde spijsvertering. Daarnaast kan u pijn krijgen in de ledematen. Deze bijwerkingen komen echter soms tot zelden voor. Bovendien wegen de spannende uurtjes met een geliefde voor de meeste mensen op tegen deze bijwerkingen. Sildenafil is daarom een ideaal medicijn voor iedereen die last heeft van erectiestoornissen.

Tags:

Meest recente berichten

Categorieën